india

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Šak čo, stáva sa...

Piatok večer. Sedím doma. Škoda len, že takto som si ho nepredstavovala.

Cítim sa ako vypľuvnutá žuvačka na podrážke hlavnej cheerleaderky. Vlasy mám strapaté, na líci vyrážku, a smutno v duši.

Odplašujem ja ľudí, alebo sa ma oni boja? Čo som nejaká čarodejnica? Po dlhom čase mám jeden voľný piatok, na ktorý som sa tešila ako deti vo februári na vianoce. V GESku je liveLatino. Ale čo tam mám ísť sama?

Viem že si za to môžem sama, a nechem žiaden súcit, ale myslím, že ak by ma niekto zavolal vonku bola by som naozaj fajn spoločníčka. Ak by mi nešvihlo, a nevyhovorila sa, že ma bolí hlava.

Cítim sa ako stará vdova. Piatok večer, a ja idem žehliť, a revať ako bláznivá.


Such an ordinary day.. | stály odkaz

Komentáre

  1. ak ta to potesi
    aj ja sedim sama doma, nastastie nezehlim a nerevem. Necitim sa ako stara vdova. Som carodejnica a vobec nemam pocit ze ludi odplasujem, skor sa na mna lepia aj ked nechcem. Som skareda, dost nudna a aj tak mam kopu priatelov, znamych a jedneho najznamejsieho (milovaneho). No napriek vsetkemu sedim doma, aj ked ma kamoska volala na koncert do Diery. Preco? Lebo som unavena po celom tyzdni a aj ked mam s kym ist von, proste nechcem, nemozem, nevladzem. Aj moj milacik je este v praci. Keby aspon on siel, tak sa premozem. No takto sedim doma a chystam si nejaku vyhovorku, ktoru zajtra pouzijem, lebo sa mi niekam nechce ist, aj ked som sa slubila.... Proste o nicom vecer. Ale aj tak nerevem a nezehlim. Idem spat...takto skoro:(
    publikované: 06.10.2006 20:19:21 | autor: KC (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014